<div dir="ltr">¬†

<span style="color:rgb(5,5,5);font-family:"Segoe UI Historic","Segoe UI",Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:15px">Good morning all from sunny Mildura, Australia. I have an old Argent OpenTracker+ which operates exactly as advertised when used as a tracker with Firmware Build 54908. However... (pause) I cannot seem to get it to run as a KISS TNC with the appropriate (I hope!) Firmware Build. I have tried both</span><br style="color:rgb(5,5,5);font-family:"Segoe UI Historic","Segoe UI",Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:15px"><span style="color:rgb(5,5,5);font-family:"Segoe UI Historic","Segoe UI",Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:15px">OT1+KISS firmware dated 12/17/2008 and</span><span style="font-family:"Segoe UI Historic","Segoe UI",Helvetica,Arial,sans-serif;color:rgb(5,5,5);font-size:15px"><span style="font-weight:600"><br></span></span><span style="color:rgb(5,5,5);font-family:"Segoe UI Historic","Segoe UI",Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:15px">OT1+ KISS (4800 baud) dated 04/12/2008</span><br style="color:rgb(5,5,5);font-family:"Segoe UI Historic","Segoe UI",Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:15px"><span style="color:rgb(5,5,5);font-family:"Segoe UI Historic","Segoe UI",Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:15px">BOTH load OK but OTwinconfig tells me I have Firmware Build 54817, which is in fact the OT1+SMT build.</span><br style="color:rgb(5,5,5);font-family:"Segoe UI Historic","Segoe UI",Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:15px"><span style="color:rgb(5,5,5);font-family:"Segoe UI Historic","Segoe UI",Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:15px">Now, I do note the difference between OT+ and OT1+. Is this significant? Is there another build somewhere?</span><br style="color:rgb(5,5,5);font-family:"Segoe UI Historic","Segoe UI",Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:15px"><br style="color:rgb(5,5,5);font-family:"Segoe UI Historic","Segoe UI",Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:15px"><span style="color:rgb(5,5,5);font-family:"Segoe UI Historic","Segoe UI",Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:15px">Reason is that the old Tiny2 running the VK3XCI-10 iGate is becoming a little unreliable, with odd unexplained "dropouts" requiring a power cycle. A replacement is probably only one or 2 dropouts away.</span><div><font color="#050505" face="Segoe UI Historic, Segoe UI, Helvetica, Arial, sans-serif"><span style="font-size:15px"><br></span></font></div><div><font color="#050505" face="Segoe UI Historic, Segoe UI, Helvetica, Arial, sans-serif"><span style="font-size:15px">I have also posted on the APRS Users facebook group.<br></span></font><div><br></div><div>de Norm VK3XCI<div><div dir="ltr" class="gmail_signature" data-smartmail="gmail_signature"><div dir="ltr"><div>Website/blog: <a href="https://vk3xci.wordpress.com/" target="_blank">https://vk3xci.wordpress.com/</a></div><div>Latest Post¬†<a href="https://vk3xci.wordpress.com/2021/12/17/xiegu-g90-in-the-field/" target="_blank">Xiegu G90 in the Field</a></div><div><br></div></div></div></div></div></div></div>